Száguldó kabinok

by Amorf Lovagok km. Nagy István

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
2.
3.

about

A Napséta című dalukkal országosan is ismertté vált formáció, az egykori Amorf Ördögök és a Péterfy Bori & Love Band dalszerzői, Tariska Szabolcs és Tövisházi Ambrus az új évet nagyívű tervekkel és egy vadonatúj számmal kezdik.

A Lovagok első, Tócsarobbantó című 2010-es lemeze gyerekeknek szólt, a Száguldó kabinok című most megjelenő új dalukban a scifi-rajongó kamaszok és felnőttek felé veszik az irányt. Az űrdiszkó műfajmegjelölésű új Amorf Lovagok-dal különlegessége, hogy az a Nagy István énekli, aki pár évvel ezelőtti kiválásáig az Esti Kornél zenekar frontembere volt, néhány hónapja pedig a Péterfy Bori & Love Band tagságát erősíti gitáros-énekesként. A dalszerző-duó terve az idei évre az, hogy minden hónap hatodikán új dallal jelentkeznek majd. Rengeteg ismert és kevésbé ismert vendégénekes fog szerepelni az idei Lovagok-repertoárban.

A dalhoz két hazai elektronikus zenész: Hataah és tshabee készítettek még táncosabb remixeket. A borító Csáki László munkája.

credits

released January 6, 2015

tags

license

all rights reserved

about

Amorf Lovagok Budapest, Hungary

Amorf Lovagok = Tariska Szabolcs + Tövisházi Ambrus. Szőrfelállító banda kicsiknek és nagyoknak gügyögés nélkül

contact / help

Contact Amorf Lovagok

Streaming and
Download help